Sint en Piet komen dit jaar gewoon langs de voordeur

Sint en Piet komen dit jaar gewoon langs de voordeur

Gedaan met klimmen en klauteren. Dankzij het MACO OpenLife systeem van KwadrO komen Sint en Piet vanaf nu gewoon binnen langs de voordeur.

Open de voordeur voor Sint en Piet

KwadrO biedt een slim slot aan voor op je voordeur. Dankzij dit MACO OpenLife systeem open en sluit jij je voordeur met je smartphone. Met één simpele klik verleen je toegang aan wie je wil: je zoon die zichzelf heeft buitengesloten, je poetsvrouw die jouw huis doet blinken én natuurlijk… Sinterklaas die jou pakjes komt brengen!

Geen acrobatie in de schoorsteen meer

Voortaan dus geen schoorsteenblessures meer voor Sint en Piet. Met dit innovatieve slot verleen je personen namelijk makkelijk toegang: voor altijd, voor een bepaalde periode of eenmalig. Neem nu pakjesavond. Geef Sinterklaas één nachtje toegang om het slot van jouw voordeur te ontgrendelen op zijn smartphone, zodat hij jou niet moet wekken. Wat jij die nacht dan nog moet doen? Genieten van een zalige nachtrust en ’s morgens genieten van chocolade en mandarijnen. 

Wat met minder heilige mannen?

Bang voor misbruik of inbraak? Geen nood, Dit hoogtechnologisch systeem is extreem beveiligd. Het geeft inbrekers en hackers geen enkele kans. En als toch iemand jouw huis probeert binnen te dringen via de voordeur? Dan word je onmiddellijk verwittigd via sms, e-mail en de app.

Vraag een vrijblijvende offerte aan 

Kunnen wij je helpen met je nieuwe ramen en deuren?
Onze adviseurs staan klaar om je op een veilige manier verder te helpen.