schuifraam plaatsen voordelen en types kwadro

Schuifraam plaatsen: voordelen en types

Een zee aan licht en ruimte dankzij schuiframen

Heb je een prachtige tuin waar je graag op elk moment van wil genieten? Of nodig je graag gasten uit voor gezellige etentjes op je terras? Dan is een schuifraam van KwadrO zeker iets voor jou. Dankzij een schuifraam breng je buiten als het ware naar binnen, zodat je ook binnenshuis kan genieten van dat fijne buitengevoel - zélfs tijdens de winter. En omdat je een schuifraam helemaal open kan zetten, loop je makkelijk heen en weer naar je tuin of terras. Lees verder en ontdek meer over de voordelen en mogelijkheden van KwadrO schuiframen.

Waarom een schuifraam plaatsen?

Licht en ruimte: het zijn twee van de voornaamste voordelen van schuiframen. Door de grote, open glaspartij laat je je woning baden in het zonlicht. Dit is sowieso een echte opkikker voor je huis, en zeker in moderne woningen komt zo’n schuifraam helemaal tot zijn recht. Maar dat is niet alles. Je kan namelijk ook een schuifraam plaatsen om ruimte te besparen. Zo word je niet gehinderd door een deur of raam dat naar binnen geklapt staat, wat vooral in kleinere woningen een groot voordeel is.

Gebruik je het schuifraam niet als doorgang? Dan kan je optimaal gebruikmaken van de vensterbank en hier allerlei decoratiestukken op tentoonstellen. Tot slot is een schuifraam de perfecte combinatie van deur en raam. Veel licht, een makkelijke doorgang, plaatsbesparend… Een schuifraam is sowieso een aanwinst voor je huis!

Schuiframen: afmetingen en materialen

Bij KwadrO vind je schuiframen in verschillende stijlen en afmetingen. Zo kunnen wij schuiframen plaatsen in standaardmaten, maar kunnen we deze ook volledig op maat voor je maken. Daarnaast kan je kiezen voor schuiframen in hout, pvc of aluminium.

Welk type het beste bij jouw woning past? Dat hangt af van verschillende factoren. Wil je een schuifraam plaatsen dat zoveel mogelijk geluid tegenhoudt, dat extra isolerend is, dat er modern of net klassiek uitziet… Daarom zitten we graag eerst met jou samen om te luisteren naar je wensen. Op die manier kunnen we gericht advies geven over onze schuiframen.

Wil je graag een schuifraam laten plaatsen? Kom langs in een van onze showrooms verspreid over Vlaanderen of krijg gratis advies van een expert bij je thuis.
 

Een schuifraam creëert licht en ruimte in je woning. Overweeg je om een schuifraam te laten plaatsen? Maak dan een afspraak met een KwadrO specialist of ga langs in de showroom bij jou in de buurt.

Contacteer ons

Vraag een vrijblijvende offerte aan