KwadrO Bree

Nieuwe KwadrO-hotspot voor Noord-Limburg

In januari werd tijdens een feestelijk openingsweekend het startschot gegeven voor de nieuwe Kwadro-showroom in Bree. Mede-zaakvoerder Gert Ubachs leidt de showroom en wil met KwadrO in Noord-Limburg stevig zijn stempel drukken. “Als Noord-Limburgers aan ramen en deuren denken, dan moeten ze in één adem aan Gert en KwadrO denken”, klinkt het enthousiast.

De gloednieuwe toonzaal in Bree is een onderdeel van de groep KwadrO Genk-Diest-Tongeren-Sint-Truiden, geleid door zaakvoerders Sigrid Missotten en Raymond Drenth. Voor het uitbaten van de showroom in Bree werd verkoper Gert Ubachs als mede-zaakvoerder aan boord gehaald. “Een schitterende opportuniteit die ik niet kon laten liggen”, vertelt Gert, die ondernemerschap ademt. “Ik ben al ongeveer negen jaar actief als zelfstandige. Zo richtte ik onder andere in Genk een callcenter op, maar dat verhaal stopte toen ik de zaak enkele jaren geleden verkocht.”

Toen kwam KwadrO op de radar. Gert: “De insteek was dat ik een kantoor in het noorden van Limburg zou leiden. Mijn passie voor ondernemen werd meteen aangewakkerd en ik heb dan één jaar meegedraaid als verkoper in Genk. In die periode kreeg ik het verkopen en de manier van werken in de vingers en leerde ik het volledige KwadrO-productgamma tot in de puntjes kennen.”

Betrouwbaar uithangbord

KwadrO profileert zich als een betrouwbare partner voor ramen en deuren. Met dynamische en ambitieuze teams die ernaar streven om iedere klant persoonlijk te begeleiden, vanaf de eerste kennismaking tot de uiteindelijke oplevering. En die filosofie wil ook Gert in Bree uitstralen: “Als mensen in Noord-Limburg mijn naam koppelen aan nieuwe ramen en deuren, dan is mijn doel bereikt. KwadrO Bree moet een uithangbord worden van goed advies en juiste service, en dat binnen een toporganisatie.”

“Een heel duidelijke communicatie is voor mij cruciaal in dit verhaal”, gaat Gert verder. “Het is een must dat alle verwachtingen van de klant worden ingelost en bij voorkeur zelfs overtroffen. Een afspraak is een afspraak. Dat is ook één van de algemene kwaliteiten van KwadrO, net als toegankelijkheid. Klanten of potentiële klanten moeten het gevoel hebben dat ze met vragen steeds bij mij terechtkunnen.”

Uitstekende ligging

Met een showroom in een mooi, landelijk pand op de buitenring van het centrum heeft KwadrO Bree een uitstekende ligging. Gert: “En tijdens de verbouwing was de reclame al duidelijk zichtbaar. Iedereen was dus op de hoogte dat in Bree een KwadrO-showroom zou opengaan. En over de toestroom tijdens de eerste maand ben ik zeker tevreden. Uiteraard zijn we nog maar net begonnen en is de progressiemarge nog groot, maar het gaat zeker al de goed richting uit.”

Voorlopig runt Gert de showroom alleen. “Ik werk samen met ervaren plaatsingsploegen uit Genk en ook de administratie bevindt zich nog in Genk. In combinatie met mijn uitgebreide netwerk in Noord-Limburg zorgt dit voor een gestroomlijnde opstart waarbij we de kwaliteit vanaf dag één kunnen garanderen. Je hebt maar één kans om een goeie naam te maken en ik zal er alles aan doen om daarin te slagen”, besluit Gert.

Benieuwd wat KwadrO Bree voor jou kan betekenen? Ga eens langs in de showroom! Of maak een afspraak met Gert: 089 32 02 50.

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan 

Kunnen wij je helpen met je nieuwe ramen en deuren?
Onze adviseurs staan klaar om je op een veilige manier verder te helpen.