KwadrO heet je van harte welkom op Batibouw

KwadrO heet je van harte welkom op Batibouw

Van 29 februari tot en met 8 maart kan je in Brussels Expo terecht voor Batibouw. Ook KwadrO is dit jaar weer van de partij, met een vernieuwde en volledig groene stand, veel productinfo, sprekende projectvoorstellingen en gedetailleerd advies op maat. Op zoek naar inspiratie voor jouw nieuwe ramen en deuren? Breng dan zeker een bezoekje aan de KwadrO-stand.

Voor Batibouw 2020 stak KwadrO zijn stand, die je vindt in de nieuwe inspiratiezone, volledig in het groen zodat hij al van ver te herkennen is. Het is de ideale plek om je te laten inspireren, informeren en adviseren, of om simpelweg te genieten van de gezellige ontvangst.

Inspireren en informeren

Nog geen idee welke ramen en deuren te kiezen voor je nieuwe woning? Of heb je iets in gedachten, maar ben je niet zeker of het resultaat mooi zal zijn? Op de KwadrO-stand kan je enkele mooie projecten bewonderen en alle KwadrO-producten leren kennen. Laat je onderdompelen in het aanbod en ontdek zo wat bij jou past.

De enthousiaste KwadrO-adviseurs staan steeds paraat om alle vragen over ramen en deuren te beantwoorden. Zij kennen de KwadrO-producten door en door en laten je ook kennismaken met de laatste nieuwigheden, zoals de pvc-houtfolie Woodec, een innovatieve en budgetvriendelijke oplossing die je pvc-ramen de charmante look geeft van houten ramen.

Advies op maat

Daarnaast nemen de KwadrO-adviseurs ook ruimschoots de tijd om persoonlijk advies te geven. Neem een kopie van je (ver)bouwplan mee of foto’s van je huis en oude ramen en onze adviseurs zullen advies op maat geven over de mogelijkheden en plaatsing. Bovendien geniet je tijdens Batibouw van plaatsing aan slechts €10!

Naast een kwalitatieve service en een ruim aanbod is ook gezelligheid troef op de KwadrO-stand. In een gemoedelijke sfeer kan je met een tasje koffie en wat lekkers in de hand het volledige aanbod uitgebreid ontdekken.

Tot op Batibouw!

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan 

Kunnen wij je helpen met je nieuwe ramen en deuren?
Onze adviseurs staan klaar om je op een veilige manier verder te helpen.