Een voordeur kopen is maatwerk

Een voordeur kopen is maatwerk

Een voordeur? Dat is tegenwoordig veel meer dan een object dat toegang tot een woning verschaft. Het is een stijlelement dat veel zegt over de bewoners van een huis. Want een voordeur is hét visitekaartje van elke woning. Een goed gekozen voordeur is een pronkstuk dat de look van een voorgevel helemaal afmaakt. Ze geeft net dat tikkeltje extra en voegt een persoonlijke en unieke toets toe.

Alles kan

Even een open deur intrappen: een voordeur kopen is maatwerk. Want elke woning is anders en voordeuren kennen weinig beperkingen. Ze bestaan in allerlei vormen, materialen, samenstellingen, kleuren en stijlen. Alles kan. Of je nu een voordeur wilt die uitstekend isoleert, goede geluidsisolatiewaarden heeft, of uitgerust is met een veiligheidsslot om dieven buiten te houden: het kan allemaal. Is voor jou alleen het beste goed genoeg? Dan ga je voor een voordeur die al deze eigenschappen combineert. En de look? Die is altijd in lijn met het design van je woning!

Dubbele win

De afgelopen jaren zijn de isolatiewaarden van voordeuren almaar toegenomen. Voordeuren zijn niet langer een bron van warmteverlies. Een nieuwe voordeur kopen betekent dus dat je twee keer wint. Je creëert een esthetische meerwaarde voor je woning én bespaart op je energiekosten. Heb je inspiratie nodig? Kom dan zeker eens langs in onze showroom om ons ruime assortiment aan kwaliteitsvolle voordeuren uit verschillende materialen en stijlen te ontdekken.

Een voordeur kopen? Dan moet je bij KwadrO zijn!

Vraag advies in een showroom in jouw buurt.