Ramen en deuren kopen: haal een specialist in huis

Ramen en deuren kopen: haal een specialist in huis

Tijdens een renovatie moet je enorm veel keuzes maken. De moeilijkste keuze is misschien wel ramen en deuren kopen. Zij hebben immers een enorme invloed op de look en isolatiewaarde van je huis. Modern, klassiek, landelijk of eerder tijdloos? En zelfs combineren kan. De mogelijkheden zijn eindeloos. Hoe begin je nu aan zo’n moeilijke beslissing?

Haal een KwadrO-specialist in huis

Ramen en deuren kopen begint bij een afspraak aan huis. Via onze website maak je in enkele klikken een afspraak met een KwadrO-specialist. Onze expert komt naar jouw thuis wanneer het jou past. Samen met jou bekijkt hij welk kleurenpalet en materiaal het best bij jouw woning, levensstijl en budget passen. Net zoals jij hebben pvchout en aluminium namelijk hun eigen karaktereigenschappen. De expert meet alles nauwkeurig op, bestudeert de staat van de muren aan de binnen- en buitenkant en bekijkt welke ingrepen precies nodig zijn voor een perfecte warmte- en geluidsisolatie, veiligheid en verluchting. Zo komen we later nooit voor verrassingen te staan.

Op ontdekkingsreis in de showroom

Wanneer onze specialist alle geheimen van je woning kent, nodigt hij je uit in de showroom. Hij neemt je mee op een reis doorheen de showroom en toont je ramen en deuren die bij jouw project passen. Een bezoek aan de showroom is een must. Daar kan je de ramen en deuren in het echt zien én voelen.

De beslissing

Na het maken van een keuze bezorgen we jou een duidelijke offerte voor jouw nieuwe ramen en deuren. Bij nieuwbouw gaan we aan het rekenen aan de hand van je bouwplannen. Als je je woning renoveert, vertrekken we vanuit onze eigen opmetingen. Wil je nog iets aanpassen aan ons voorstel? Dan maken we gewoon een tweede afspraak. Pas als je helemaal tevreden bent met onze offerte leggen we een verkoopovereenkomst voor je klaar.

En dan is het alleen nog uitkijken naar de plaatsing van je nieuwe ramen en deuren.