Geniet van de zomer met KwadrO vliegenramen

Geniet volop van de zomer met KwadrO vliegenramen

Hoewel het mooie weer lange tijd op zich heeft laten wachten, kan je de laatste dagen toch volop genieten van het zonnetje en de warmte. Als je de ramen en deuren openzet, kan je echter ook ongewenste gasten zoals insecten binnen laten. Bij KwadrO lossen we dit op met vliegenramen op maat!

Dankzij onze vliegenramen op maat haal je niet enkel de zomer, maar ook frisse lucht in huis . Bovendien zijn er verschillende bevestigingssystemen en soorten vliegenramen mogelijk:

  • Voor je ramen kan je kiezen voor voorzetvliegenramen of inzetvliegenramen. Bij de eerste soort wordt het vliegenraam aan de buitenkant van het raam bevestigd door middel van een kliksysteem. Als dat niet mogelijk is, kan je voor een inzetvliegenraam kiezen. Dit past in de opening van het openstaande raam en kan ’s nachts gemakkelijk weer weggehaald worden.
     
  • Bij buitendeuren kan een vliegendeur met of zonder pomp geplaatst worden. Kies je voor een deur met pomp, dan gaat de vliegendeur steeds vanzelf dicht. Ook kan deze deur dan in een bepaalde positie vastgezet worden.
     
  • Voor de grote schuifdeuren die toegang geven tot je tuin kan je kiezen voor schuifvliegendeuren. Deze nemen weinig plaats in en zijn erg gemakkelijk te bedienen dankzij een railsysteem.

Vliegenramen en –deuren kunnen bij zowel pvc, aluminium als houten ramen en deuren geplaatst worden en worden steeds op maat gemaakt, volgens je voorkeur en het uitzicht van je ramen en deuren.